(Χ)ωρίς νικητή το ντέρμπι της Δόξας…

Το ντέρμπι της Δόξας στην 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας δεν ανέδειξε νικητή το απόγευμα του Σαββάτου (23/10).

Συγκεκριμένα, η Δόξα Βλαχογιαννίου υποδέχθηκε τη Δόξα Αργυροπουλίου και με το τελικό σκορ, 1 – 1 οι δύο ομάδες αποκόμισαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, το σύνολο του Νίκου Φακίτσα μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής έφθασε τους τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιώργου Τζαφέρη έχει έναν βαθμό παραπάνω.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 24ο λεπτό, ο Αποστόλης Φουρτούνας ήταν αυτός που έβαλε το Αργυροπούλι μπροστά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο δεύτερο μέρος και στο 63′ ο Σωκράτης Φακίτσας έφερε το ματς στα ίσια με μακρινό σουτ από τα 35 μέτρα έπειτα από λάθος της άμυνας των αμυντικών του Αργυροπουλίου και το 1 – 1 αποτέλεσε το τελικό σκορ.

Πάντως, χάθηκαν εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες από τους δύο συλλόγους στον αγώνα, με το 1 – 1 ωστόσο να είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού…

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος, Φράντζας, Κυπαρίσσης, Μπάκος (70′ Τσιάρας), Αλεξίου, Κοντοθανάσης (75′ Κατσιγιάννης), Φακίτσας (87′ Πέτρου), Γελαλής, Φουρκιώτης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Ι., Μπαμπάκος, Καραγιάννης Γ., Φουρτούνας Απ., Καραγιάννης Π., Μπουζούκας Σαμπανλάρι Άλ. (60′ Τζατζάκης), Καλόγηρος, Βασιλειάδης (70′ Μπέλτσιος), Λεσάι (80′ Βογιατζής Ευθ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Πατέτσος, Κακάνης.