(Χ)ωρίς νικητή το ντέρμπι των πλέι άουτ

Μαυροβούνι και Δήμητρα Γιάννουλης πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από το μεταξύ τους παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ, ματς που έληξε χωρίς γκολ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας των πλέι άουτ, με τους «πράσινους» να έχουν τριάντα βαθμούς και έναν λιγότερο οι «πετεινοί» ύστερα από το πέρας της 3ης αγωνιστικής.

Δύο ομάδες που δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς έχουν ξεκινήσει δυναμικά στα πλέι άουτ και θα κοιτάξουν από εδώ και πέρα να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παιδιά μικρότερης ηλικίας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…

Παιχνίδι το οποίο δεν είχε γκολ, είχε όμως ευκαιρίες εκατέρωθεν ήταν αυτό ανάμεσα σε Μαυροβούνι και Δήμητρα Γιάννουλης.

Από πλευράς γηπεδούχων, απείλησαν οι Σιάτρας, Δημήτρης Μπάγκας και Γρηγόρης Πασιάς (80′ δοκάρι), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους στιγμές με τους Βασίλη Σπανό, Αντώνη Ραμάι και Χρήστο Ντόκο.

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Μπάγκας Κ. (85′ Σιάτρας), Μπατζέλας Β. (60′ Μπέτσης), Πασιάς, Ράχης (85′ Τατσέλος), Μπατζέλας Ν., Εμμανουήλ (60′ Πράπας).

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Καρκατσέλας, Σαπάκος, Ντόκος, Κουρούτσαλης, Ντούφας, Μπάμπαλης, Τάφα, Φώτος, Ραμάι, Καρβούνης, Σπανός (90′ Δαούλας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Βαλιώτης.