«Χ»ωρίς νικητή…

Δίχως νικητή, αλλά και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Λάρισας ’88 και Θερμαϊκού Στομίου, στην έδρα της πρώτης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Ήταν ένα ματς που είχε ρυθμό, αλλά παράλληλα πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ της νίκης. Όμως στο πρώτο μέρος το γκολ δεν ήρθε για καμιά πλευρά.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το ανέβασμα στη πίεση που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας και να απέχουν από τη νίκη γι’ αυτή την αγωνιστική.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 88′ (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωτέλης, Παυλίδης (68’ Φίλογλου), Κουλαξής, Θεοχάρης 48’ Χατζηρούφας), Κατσιούλης (38’ λ.τ. Κωνσταντίνου Β.), Μικερτζής, Διαμαντής (68’ Βουλγαράκης), Χάτσε, Σκορδίλης, Μπράτσος, Αντωνόπουλος.

Θερμαϊκός Στομίου (Δημήτρης Δάλλας): Αλεξίου Γ., Πολύζος, Γιάνναρος, Οικονόμου Π., Οικονόμου Κ., Δάλλας, Καρέντζος, Χαϊνταρλής, Τσιάκουλης, Παπανικολάου, Τσερίκου.

Αγωνίστηκαν και οι: Ταπατάς, Τσακνάκης, Γιουρέλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Π., Καραθάνος, Τσακνάκης.