Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Άρη

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Λάρισα BC ενόψει της Σαββατιάτικης (18/09, 17:00) αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Άρη στο Κλεισό Γυμναστήριο Νεάπολης της Λάρισας.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει στν διάθεσή του όλους τους αθλητές του συλλόγου και έχοντας βγάλει και τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά παιχνίδι με ΠΑΟΚ, Προμηθέα και ΑΣ Καρδίτσας, θα επιδιώξει την πρώτη νίκη της χρονιάς έστω και σε αγώνα Κυπέλλου.

Μετά την εικόνα των πρώτων τριών φιλικών ο Καλαματιανός τεχνικός έχει καταλήξει στους παίκτες που θα εμπιστευτεί μέσα στη χρονιά με τους Θριτ, Ζάρα, Χάντσον, Τσαϊρέλη και Κρουμπάλι, να μοιάζουν ως επικρατέστερη αρχική «5άδα» στον αγώνα με τον Άρη, με τους Φόρτσουν και Ουάσινγκτον να είναι δύο εναλλακτικές στους Χάντσον και Τσαϊρέλη.

Στον αντίπαλο στρατόπεδο, ο Άρης μεσοβδόμαδα κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή (82 – 91) με τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να έχουν υψηλό ηθικό. Αγωνιστικά ο Άρης αποφάσισε να κρατήσει τον υπό δοκιμήν Έρικ Λόκετ ενώ εξωαγωνιστικά βρήκε λύση σε ένα από τα αρκετά προβλήματα – ban που έχει, βρίσκοντας την «χρυσή τομή» με τον Βασίλη Καββαδά.

Η είσοδος στο Κλειστό της Νεάπολης γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, με το εισιτήριο να έχει οριστεί από τους ανθρώπους της ΚΑΕ στα 5,00€.