(Χ)ωρίς σκορ στον Ευαγγελισμό

Δίχως νικητή και δίχως… σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Αναγέννησης Ευαγγελισμού και Κεραυνού Δρυμού.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής, ο Ευαγγελισμός βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας καθώς ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε, ήταν ο πρώτος του βαθμός στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Κεραυνός Δρυμού, ισοβαθμεί στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ατρόμητο Δασοχωρίου, έχοντας μαζέψει πέντε βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει.

Στον αγώνα τώρα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο έτσι ώστε να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους παίκτες να αναλώνονται σε αρκετές δυνατές μονομαχίες. Έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0 – 0.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Κότυλης, Ράντζας, Βαλατσός, Μπουζούκης, Τσάτσος, Σιαμαντούρας, Λιούρας Λ., Λιούρας Σπ. (70′ Φάκας), Καρέλας (77′ Πρακατές), Καραποστόλης.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Αθανασόπουλος, Κοντολάρι, Δαχλήθρας, Ζιάρας (70′ λ.τ. Κόγιος), Καραγκιόζης, Καρακώστας, Ζαγκλιαβός, Ρούσι, Γκόγκουρας (72′ Αρσένης), Λαγιόκαπας, Τζιόλας (76′ Γκαντούνας Ν.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Ρουπέλας, Μπατζιανούλης.