Χωρίς σκορ στο Φαρσαλινό ντέρμπι της Γ’ ΕΠΣΛ

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Θύελλα Βασιλί και τον Α.Ο. Ναρθακίου για την 15η Αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεοπούλου παρέμεινε πρώτο και αήττητο έχοντας 38 βαθμούς ενώ η Θύελλα Βασιλί παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 29 βαθμούς όντας ισόβαθμη με τον Χείμαρρο Μαρμάρινης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου με αρκετό πάθος και δύναμη εκατέρωθεν.

Αρχικά η Θύελλα απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Τλούπα που πέρασε λίγο άουτ ενώ εν συνεχεία ο Α.Ο. Ναρθακίου προσπάθησε να απειλήσει όμως κάποιες κάθετες πάσες του Μουτκανά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι Βόπης και Μπασδάνης.

Στο 37′ ο Αρίφι πάτησε περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Ναρθακίου προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου και να δημιουργήσει ρήγματα όμως η Θύελλα όντας καλά προσαρμοσμένη στην αμυντική λειτουργία της δεν επέτρεπε να δημιουργηθούν απειλητικές καταστάσεις στην εστία της.

Στο 60′ και μετά από μία μίνι σύρραξη ανάμεσα στον Τλούπα και τον Βόπη ο παίκτης της Θύελλας Βασιλί αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Δημερά και έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την υπέρ τους αριθμητική υπεροχή όμως δεν έφτασαν σε κάποια ουσιαστική τελική ευκαιρία και έτσι παρέμεινε το 0-0 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Τριανταφύλλου Β., Μπόγκας, Αλεξίου, Αρίφι, Τσιάμπας, Τλούπας, Σκουμποτής, Καναβός, Καραγιάννης, Τριανταφύλλου Α.

Α.Ο. Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Δημακόπουλος, Μακρής, Πατσιούρας, Φλώρος, Κατσανάκης (75′ Κυρίτσης), Αγγελόπουλος, Μουτκανάς, Μπασδάνης, Πλίτσης (60′ Μπιζούλας), Βόπης (82′ Λάμπρου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Γκαρέλης, Μπατζιανούλης.