(Χ)ωρίς σκορ το ντέρμπι του 2ου Ομίλου

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Εθνικό Ολύμπου και Κεραυνό Δρυμού!

Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας της Ελασσόνας, στο γήπεδο του Στεφανόβουνου ο Εθνικός Ολύμπου δεν κατάφερε να “κάμψει” την αντίσταση του μαχητικού Κεραυνού Δρυμού σε ένα παιχνίδι όπου είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Λίγες φάσεις, πολλές κάρτες και ορισμένα νεύρα.

Οι γηπεδούχοι στο 7′ είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Αποστολίδη, ενώ νωρίτερα οι του Εθνικού ολύμπου διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Δρυμού.

Κατά τ΄ άλλα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Τον Εθνικό Ολύμπου να έχει την εδαφική υπεροχή του πρώτου μέρους και τον Κεραυνό Δρυμού αυτήν του δευτέρου.

Οι Συνθέσεις

Εθνικός Ολύμπου (Φίλλιπος Ασιχίδης): Ιωαννίδης, Πουρουτίδης Βαγγ., Ζήδρος, Καραγκούνης Λ., Μπαντής (Γαλανός), Αποστολίδης (Πεχλιβανίδης), Κακαβάνης, Πουρουτίδης Ηρ. (Κόντος), Καραγκούνης Αθ., Θώμος Λ., Νίκου.

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Ρουμπιές, Γκαντούνας Β., Παναγιώτου, Κουτσογιάννης, Γκαλίτσιος, Καλτέκης, Μπούτλας (74′ Τσιανάκας), Δρυστέλλας, Μπαργιάννης, Γκαντούνας Γ., Γαλανός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατσής, Μπατζιανούλης, Τάνας Ι.