(Χ)ωρίς σκορ…

Ισόπαλη χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, μεταξύ Αετού Αετολόφου και Πύρρου Βορειοηπειρωτών στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Αετόλοφος παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι με πέντε βασικές απουσίες παικτών απέναντι στον Πύρρο και στο ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής παλεύοντας ως το τέλος, ενώ ο Πύρρος είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να πάρει το διπλό, όμως δεν τα κατάφερε.

Πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς, σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Νίκος Μαρούδης εκτέλεσε απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ για την ομάδα του και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι με την σειρά τους είχαν κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Καράτζιο, Αργυρούλη και Τζουβάρα Ηλ., ενώ για τον Πύρρο υπήρχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τους Μήτρο και Μούρι να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και το 0 – 0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Ζιούρκας, Αργυρούλης (46′ Τζουβάρας Ηλ.), Ζαφειρούλης, Φροξυλιάς, Λάχο, Ηλιάδης (75′ Φιλίππου), Τζουβάρας Ι. (70′ Γεωργοβίτσας), Στεφανούλης, Χατζάκος, Καράτζιος, Παντελιάδης.

Α.Σ. Πύρρος Βορειοηπειρωτών (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Χαϊδούσης, Λίτσα, Τσιάβος Ν., Κάτσης, Μαρούδης, Μήτρος, Θωμάς (70′ Αλβανός), Μούρι, Τσίλη (75′ Θεμελής), Βάσσος (82′ Τσιάβος Σ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Χασιώτης, Μπατζιανούλης.