“Χ” με Συγκινήσεις…

Ένα ωραίο παιχνίδι με δύο ανατροπές  ηταν τυχεροί να παρακολουθήσουν όσοι κατάφεραν να παραβρεθούν στο γήπεδο του θεσσαλικού οπού εκεί αγωνιζόταν οι Θύελλα με τον Αρη Κουλουρίου και το τελικό αποτέλεσμα (2 – 2) να αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες.

Το Φιλμ του Αγώνα

2’ 1 – 0 Δυναμικά θα ξεκινήσει η θύελλα που με το καλημέρα θα ανοίξει το σκορ μετά από μια ωραία κομπίνα των παιχτών της θύελλας από φάουλ  θα μπει μέσα στην περιοχή ο Ζησάκης θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι  οπού εκεί παραμονεύει ο Γκαραγκούνης και θα κάνει εύκολα το 1-0.

9’ Ωραία ευκαιρία για τον Άρη Κουλουρίου όταν ο Μοσχοβίτης θα βγει ευνοημένος από τις κόντρες θα κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα θα καταλήξει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .

14’ Πολύ καλή σέντρα από το Γωγά στην καρδιά της άμυνας του Άρη εκεί παραμονεύει ο Κοκκάλας θα κάνει την κεφαλιά αλλά θα είναι αδύναμη και θα καταλήξει στα χέρια του Κουκουφήκη.

45’ 1 – 1 Θα καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ο Κουρούκας μετά από κοντινή προβολή.

48’ 2 – 1 Ξανά με γκολ από  τα αποδυτήρια η θύελλα με καταπληκτικό γκολ από τον Κοκκάλα μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ η μπάλα θα πάρει πολλά φάλτσα και θα καταλήξει στην δεξιά κάτω γωνία του Κήτσια.

63’ 2 – 2 Δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα ο Άρης που μετά από ωραίο κόρνερ που θα εκτελέσει ο Κουρούκας θα πηδήξει ποιο ψηλά από όλους ο Παλάσκας  και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

88’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γωγά ο που θα κάνει συρτό σουτ από κοντά όμως η μπάλα θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα/Ατρόμητοι: Ζαχαρόπουλος, Παπαοικονόμου, Μπέκος, Γκαραγκούνης, Χρήστου, Κατσιάνος, Κοκκάλας (82΄ Γκόγκος ), Ζησάκης, Νταφόπουλος (46’ Γκουντάρας), Χάτζης, Γωγάς.

Αρης  Κουλουρίου: Κουκουφήκης (46’ Κήτσιας), Παρασχάκης, Παλάσκας, Θανασάρας, Μ.Καρλιγκιώτης , Μοσχοβίτης, Κουρούκας, Θάνος, Βασιλείου (58’ Παλάσκας ) Καρλιγκιώτης, Μπονζωνάς (24’ Τατίας).