“Χ” στο Θεσσαλικό…

“Χ” στο Θεσσαλικό…

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι  είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν  όσοι κατάφεραν να παραβρεθούν στο γήπεδο του θεσσαλικού οπού εκεί αναμετρηθήκανε η Θύελλα Λάρισας με τον Όλυμπο Λάρισας σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και με το νεανικό συγκρότημα του Θοδωρή Βουτυρίτσα που προηγήθηκε μόλις στο 2’ αλλά στη συνέχεια ισοφαρίστηκε, να δείχνει ότι έχει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα και ότι δεν αξίζει να είναι χαμηλά στην βαθμολογία, ενάντια σε έναν πολύ καλό Όλυμπο Λάρισας που έκανε αρκετές ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ αλλά δεν ήταν αρκετά.

Το Φιλμ του Αγώνα

2’ 1 – 0 Γκολ για τη θύελλα που θα πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Κοκκάλα ο αμυντικός του Ολύμπου θα μπερδευτεί από τα φάλτσα της μπάλας και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

17’ Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία από την θύελλα για να πάρει ένα καλό προβάδισμα αλλά πρώτος ο Χατζής και δεύτερος ο Γκουντάρας από πολύ κοντά δεν θα καταφέρουν να βρουν εστία.

20’ 1 – 1 Μετά από κόρνερ που θα κερδίσει ο Όλυμπος και θα εκτελεστεί ωραία θα πάρει την κεφαλιά ο Βιλανάκης Γ. και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα .

61’ Μεγάλη ευκαιρία με τον πολύ καλό σε όλο το παιχνίδι Μπούνα ο οποίος θα κάνει ένα δυνατό σουτ  αλλά η μπάλα θα τραντάξει το δεξί οριζόντιο δοκάρι του Καλιμάνη.

72’ 1 – 2 Πολύ ωραίο γκολ του Βιλανάκη που θα κάνει ένα πολύ καλό ψηλοκρεμαστό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δύχτια.

84’ 2 – 2 Ισοφαρίζει η Θύελλα με τον Γκαραγκούνη με ωραίο κοντινο πλασέ.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Λάρισας (Θεόδωρος Βουτυρίτσας): Καλλιμάνης, Κουτζούμης, Χρήστου, Γκαραγκούνης, Κοκκάλας, Χατζής, Γωγάς (52’ Βουτυρίτσας), Αλεξόπουλος (67’ Μπέκος), Γκόγκος (46’ Αμαριώτης).

Όλυμπος Λάρισας: Τέρπος, Γκιάστας (60’ Μούμος ), Μπόλικα (28’Τσουγκουρίδης ), Ζάρας, Καπετάνιος, Γ.Βιλανάκης, Κ. Μούμος, Μπούνα, Γκουζιώτης, Ρουμελιώτης, Σαμπάνης (67’ Βιλανάκης ).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βαλιώτης Α., Νατσούλας, Μάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...