Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε…

Το παιχνίδι πριν από το πρώτο λάκτισμα του κ. Κεραμιδά είχε την ατμόσφαιρα μιας φιλικής αναμέτρησης, καθώς η συνάντηση των δύο ομάδων συνδυαζόταν και με την επιστροφή αρκετών γνώριμων προσώπων στο Μακρυχώρι, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο παρελθόν είχαν διατελέσει συμπαίκτες σε τρίτα σωματεία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, Αλέξης Μπατζιανούλης, Βαγγέλης Πουτσιάκας, Αχιλλές Κατσιούλης, αλλά και ο τεχνικός της Δήμητρας Δημήτρης Τσέτσιλας επέστρεφαν σε γνώριμα γι΄ αυτούς λημέρια καθώς στο παρελθόν όλοι τους έχουν υπηρετήσει τον Αετό, ο καθένας τους από διαφορετικό πόστο.

Ο Αλέξης Μπατζιανούλης με το “καλημέρα” της αναμέτρησης έδωσε έντονο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Δημήτρη Σκιά βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Κουσιά, και ως γνήσιος εκτελεστής, έκανε απλά το καθήκον του, “παγώνοντας” το γήπεδο Μακρυχωρίου.

Με την συνδρομή των ψυχραιμοτέρων όμως οι αναλογίες άλλαξαν με τους Ζαφειρούλη (18′), Τέα (27′) και Γωγάκο (39′, 41′) πριν το ημίχρονο να κρίνουν την αναμέτρηση, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Δήμητρα Αγιάς και τον Δημήτρη Τσέτσιλα.

Στην επανάληψη ο Λευτέρης Τέας, “πλήγωσε” για δεύτερη φορά τον κολλητό του, Πουτσιάκα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5 – 1. Την τελευταία παράγραφο, έγραψε ο Πεζής, ο οποίος στο 81ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο γκολ για λογαριασμό της Δήμητρας, και διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της συνάντησης το Δ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου βράβευσε τους Δημήτρη Τσέτσιλα και Βαγγέλη Πουτσιάκα για την προσφορά τους στον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Γιώργος Λιάπης): Κουσιάς, Μπουζώνας, Τίκος, Χρόνης, Μυστακίδης, Ζαφειρούλης, Παπαηλίας, Τέας (80′ Κυρίτσης), Χριστιανίδης (73′ Θύμιου), Γωγάκος (60′ Μπιτσαράς), Γκομοσίδης.

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πουτσιάκας, Τριανταφύλλου, Γεωργουβίτσας (60′ Βαρσάμης), Πλιάγκας, Μεσημέρης, Σκιάς, Παύλου, Πεζής, Μπατζαινούλης Αλ. (78′ Θεμελής), Κοιλούκος, Κατσιούλης (50′ λ.τ. Καζάνι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κεραμιδάς, Κομισοπούλου, Βαλιώτης Ν.