“Ψυχωμένος” Πυργετός υποχρέωσε τον Ιπποκράτη στην πρώτη του ήττα

Η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή και ο Ιπποκράτης ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στον 3ο Όμιλο της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας. Όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, όταν και η Αναγέννηση Πυργετού επιβλήθηκε με 1 – 0 στο “Γ. Μητσιμπόνας Α΄” του Ιπποκράτη, χάρις σε τέρμα του Άγγελου Ρακίπι.

img_6902

Μία νίκη που φέρνει τον Πυργετό στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Ομίλου και σε τροχιά ανόδου με 12 βαθμούς.

img_6904

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 74′ ο Άγγελος Ρακίπι μετά από τρομερό συνδυασμό των “βυσσινί” του Πυργετού. Ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου με “τακουνάκι” πάτησε στον Άγγελο Ρακίπι που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Σκάρλο για το 1 – 0 της Αναγέννησης μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

img_6905

Στα “καπάκια” ο Πυργετός είχε την μοναδική ευκαιρία να κάνει τα τέρματα του δύο, σε άλλες δύο περιπτώσεις. Αρχικά όταν ο Δημήτρης Παζάρας βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή του Σκάρλου και ενώ έκανε και κοντρόλ εν συνεχεία πλάσαρε πάνω από την σίτα του γηπέδου. Η δεύτερη ευκαιρία άνηκε στον Βάρσο που σημάδεψε στο 84′ το δοκάρι του Σκάρλου, έπειτα από “γλυκιά” σέντρα του Άγγελου Ρακίπι.

img_6931

Στα θετικά της νίκης του Πυργετού, η αύρα των ποδοσφαιριστών του που έδειξε προς τα έξω πως ήθελαν πολύ αυτήν την νίκη.

img_6934

Οι Συνθέσεις

Ιπποκράτης (Γιάννης Εμμανουήλ): Σκάρλος, Παπαδημητρίου (75′ Μαραμής), Μονάντερος, Φώλιας, Τσουμάνης, Νταμπαλέτσιος (80′ Βαλδούμας), Μπασιάκος (46′ Σδράγκας), Φραχόλι Ρ., Φραχόλι Κ., Μπούζο, Κουτσιμάνης.

img_6937

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Πετρωτός, Μπουλάρι, Κούμε, Καμάμι, Ριζάκης, Τσάκε, Παπαγεωργίου (77′ Παζάρας), Περκέτσι, Βάρσος, Ρακίπι Αγγ. (90′ Καραμπέκος), Πουρλιώτης (83′ Ζάχος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Μάνος, Ραμάι.