Όλα έγιναν στο τέλος…

Το παιχνίδι στο Κουλούρι δεν ανέδειξε νικητή, με το 1 – 1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε Άρη Κουλουρίου και Κεραυνό Δρυμού.

Στο πλαίσιο της 10ης «στροφής» του 1ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας, οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες και μάλιστα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Το σύνολο του Γιώργου Νεράτζη έφθασε τους δέκα επτά βαθμούς και συνεχίζει στη πέμπτη θέση με τη Πελασγιώτιδα, ενώ η ομάδα του Κώστα Καζάκη έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πιο κάτω μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Όλα συνέβησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Βασίλη Πρατσίλα να πετυχαίνει το 1 – 0 στο 81ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μάλιστα, στη φάση αυτή που κέρδισε το πέναλτι ο Βασίλης Πρατσίλας, ο Γιάννης Τέλλιος από πλευράς Κεραυνού Δρυμού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών παιχνιδιού, ο Θωμάς Καρακώστας με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Γιάννη Τζικόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι με τους Μιχόπουλο, Γκόλαντα και Ζαβρή και το 1 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Τζικόπουλος, Αβέλλας, Πρατσίλας, Μιχόπουλος, Ζαβρής (65′ Καρλιγκιώτης Μ.), Μητρούσιας (85′ Γκόλαντας), Νεράτζης, Μοσχοβίτης, Ζιώγας (60′ Γκρέτσης), Αρδόγλου (80′ Μήλιος), Καραγκούνης.

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Μπακλαβάς): Αθανασόπουλος, Καρακώστας, Δαχλύθρας, Μιφτάρι, Τέλλιος, Κόγιος (70′ Γαλανός), Σουγλής, Ζαγκλιαβός, Γκόγκουρας, Γκαντούνας, Λαγιόκαπας (60′ Καραποστόλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Μπατζιανούλης, Γκουγκότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...