Όλα έγιναν στο φινάλε…

Ότι δεν έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα, έγινε στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης στο Μακρυχώρι, με τον Αετό και τον Σμόλικα Φαλάνης να αναδεικνύονται ισόπαλοι δίχως τέρματα για την 23η αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Τους σαράντα πέντε βαθμούς έφθασε το σύνολο του Βασίλη Μπακογιάννη και συνεχίζει σταθερά στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφθασε τους τριάντα εννέα πόντους και συνεχίζει να βρίσκεται στο μείον ένα από τον ΠΟΕ και τη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Όσο κυλούσε η ώρα Αετός Μακρυχωρίου και Σμόλικας Φαλάνης είχαν τις στιγμές τους να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στο 80ο λεπτό ο Δημήτρης Γκατζούλης αποβλήθηκε από τον κ. Νίτσα και άφησε τον Σμόλικα με δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο Μάνος Πετράκης έχασε μοναδική ευκαιρία από θέση τετ – α – τετ να κερδίσει τον Σταμέλο στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η απάντηση στις ευκαιρίες από τους γηπεδούχους ήρθε στο 87ο λεπτό. Ο Αντώνης Πούτας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα από τη κεφαλιά του Δημήτρη Σιάτρα σταμάτησε στο «Γ» της εστίας του Γιάννη Γραβάνη.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Τσιαντούλης, Σουφχάρας, Σιάτρας, Πούτας, Καλούσης, Μάρκο, Κολοβός, Μπόντε (70′ λ.τ. Τζίκα Ίλ.), Φουσίκας, Γκαμπέτας.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Καρέντζος, Σέτζας, Ζαμπέτας, Μπέτσης, Γκατζούλης, Κακαζούκης, Πετράκης, Τσιρογιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Καραμπούλας, Μπράμης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...