Όλα… μηδέν στη Φαλάνη

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων μοιράστηκαν από έναν βαθμό δίχως σκορ σε έναν μέτριο ποιοτικά αγώνα.
Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση όντας στο -2 από Δαμασιακό και Κίσσαβο Συκουρίου. Ενώ από την άλλη ο Φαλανιακός βρίσκεται στην 13η θέση όντας 2 βαθμούς πίσω από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματα τους σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον δυνατό αέρα με κάποιες σέντρες και στατικές φάσεις, ενώ ο Φαλανιακός απείλησε κυρίως με σέντρες από τα πλάγια δίχως όμως κάποια καθαρή τελική ευκαιρία.

Στο 25′ ο Τσιάκος έκανε την σέντρα με τον Παπακωνσταντίνου να μπαίνει με το κεφάλι στην πορεία της μπάλας όμως αυτή κατέληξε άουτ. Στο 30′ ο Τσιάκος σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ. Στην τελευταία ουσιαστική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιάκος έκανε την πάσα στον Παπακωνσταντίνου αυτός βρέθηκε σε θέση βολής όμως σούταρε χλιαρά πάνω στον Κωνσταντίνου.

Ίδια ήταν η εικόνα και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετή νευρικότητα στις τελικές επιλογές τους. Ένα σουτ του Κουρτεσιώτη στο 60′ ήταν η πρώτη υποψία τελικής ευκαιρίας. Στο 65′ ο Καρβούνης σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Ενώ εν συνεχεία αρχικά το σουτ του Κουρτεσιώτη κόντραρε και πέρασε σε νέο κόρνερ ενώ η προσπάθεια του Σώκου σταμάτησε στα σώματα και έτσι έληξε ο συναγερμός στα καρέ του Φαλανιακού. Από εκεί και έπειτα ο Φαλανιακός πήρε την μπάλα όμως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έφτασε σε τελική ευκαιρία.

Μάλιστα ο Αχιλλέας στο 88′ είχε και την τελευταία του καλή ευκαιρία όταν ο Τσιάκος έκανε το σουτ με τον Κωνσταντίνου να διώχνει σε κόρνερ. Από εκεί και έπειτα δεν υπήρξε κάτι άλλο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας):  Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Σούλι, Πανταζής, Πάνου, Γκανάτσας, Αλιάι, Αντωνόπουλος (75′ Μαλάκος), Κωστόπουλος (75′ Ραμάι), Σβερκούλης (46′ λ.τ. Ντανίκας, 88′ λ.τ. Αλατάς), Ιωαννίδης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης – Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Κουρτεσιώτης, Σώκος, Σταμπουλής (67′ Γκουγκουλιάς) , Αετόπουλος, Καρβούνης (65′ Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου, Τσιάκος, Κερμελίδης (75′ Κομισόπουλος)

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Γκαρέλης, Καραμαγκιόλας.