«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ «ΜΑΡΑΚΑΝΑ»‼️

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (26/1, ώρα 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Τσιλιβή θα ισχύσει εκ νέου η γενική είσοδος των 5€ για όλους ανεξαιρέτως τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας. Δωρεάν είσοδος ισχύει μόνο για τους μαθητές.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους κατόχους διαρκείας της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά για την αναμέτρηση της Κυριακής, όμως για μία ακόμη φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την στήριξη όλων των φίλων του Πανηλειακού και την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που συντελείται για την σωτηρία της ομάδας της πόλης μας μέσω της αγοράς ενός απλού εισιτηρίου.

Τέλος, στο παιχνίδι της Κυριακής θα λειτουργήσουν εκ νέου μονάχα οι Θύρες 3 και 5, καθώς και η Θύρα 4 «Σάκης Σταυρόπουλος» (Επισήμων) για τους κατόχους των V.I.P. εισιτηρίων διαρκείας. Για την Θύρα των επισήμων θα εκδοθούν, κατ’ εξαίρεσιν, τα εισιτήρια των 20€ που ίσχυαν καθόλη την διάρκεια της φετινής περιόδου. Τα μέλη του Σ.Φ. Πανηλειακού-Red Boys θα βρίσκονται και πάλι στη Θύρα 5.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»

The post «Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...