Όπως και στον α΄γύρο!

Χάρη σε τέρμα του Χρήστου Τζέκα στο 83ο λεπτό, το Κιλελέρ κέρδισε για δεύτερη φορά το Μαυροβούνι στη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν και στο πρώτο παιχνίδι στον α΄γύρο με το ίδιο σκορ (1 – 0).

Σε εκείνο το παιχνίδι στο στις 21 Σεπτεμβρίου είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ στον αγώνα ο Παναγιώτης Γουρνάρης στο 76′, όμως στο παιχνίδι του β΄γύρου ο Χρήστος Τζέκα είναι αυτός που σκόραρε και έδωσε την εντός έδρας νίκη στο συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου στη 17η αγωνιστική.

Το Κιλελέρ λοιπόν με τη νίκη αυτή συνεχίζει στην έκτη θέση της βαθμολογίας με είκοσι επτά βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου παρέμεινε ψηλά παρά την ήττα με τους είκοσι ένα βαθμούς και την όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι πήγαινε προς το φινάλε χωρίς να γίνουν γκολ οι ευκαιρίες που έχαναν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Για να φθάσουμε στο 83ο λεπτό όπου ο Χρήστος Τζέκα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έφθασαν στη νίκη με σκορ, 1 – 0!

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βαλατσός, Μουρατάι (61′ Χατζής Κ.), Τζαβέλλας, Παλάσκας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Τζέκα (90′ Λένας), Παπαχρήστος, Ζιόμπουρας, Μακρής.

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος (87′ Νότας), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος (89′ Μπάγκας Αρ.), Σπανός (72′ Μπατζέλας Β.), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος (67′ Προβίδας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Ντελέζος Θ., Κοτούμπας Ν.