Όπως και τότε!

Θα ακούει ΑΕΛ και θα… τρέμει η ομάδα της Πρέβεζας! Όπως θα πρέπει να τρέμει και ο κάθε αντίπαλος που έρχεται αντιμέτωπος με τους “Βυσσινί”! Για δύο αγώνες φέτος βρέθηκαν απέναντι η δύο ομάδες και η “Βασίλισσα του Κάμπου” δεν έδειξε κανένα έλεος. Δέκα γκολ σε δύο αγώνες δέχτηκε η Πρέβεζα! Πέντε στο πρώτο και πέντε στο δεύτερο!

Μάλιστα εκτός το κοινό σκορ, υπήρχε και ένας κοινός σκόρερ ο Μούτσα Μπλέντι! Ωστόσο στο σημερινό αγώνα η νίκη ήρθε σαφώς πιο εύκολα. Καθώς η ομάδα πέτυχε τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο. Ομολογουμένως τότε υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας.

Βέβαια και σήμερα πρεμιέρα ήταν. Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Και η ομάδα αν μη τι άλλο ξεκίνησε δυνατά. Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, με κακές καιρικές συνθήκες προσπάθησε να παίξει με κάτω την μπάλα και τα κατάφερε. Με κάτω την μπάλα και όχι με… “γιόμες” όπως λένε και στο χωριό μου, οι 5″άρες” έρχονται πιο εύκολα. Και αν το κρατήσουν αυτό στην ΑΕΛ, στον δεύτερο γύρο θα έρθουν ακόμη περισσότερες.