Όσο κερδίζει… ελπίζει ο Αμπελωνιακός!

Όσο ζει ελπίζει ο Αμπελωνιακός που κέρδισε με 4 – 3 τον Δαμασιακό και ελπίζει σε «γκέλα» της Δόξας Βλαχογιαννίου και δική του νίκη την τελευταία αγωνιστική, ούτως ώστε να καταφέρει να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική ο Αμπελωνιακός θα θα παίξει μέσα στη Φαλάνη επί του Σμόλικα (Κυριακή, 22/05), ενώ η αντίπαλος του στην υπόθεση παραμονής, Δόξα Βλαχογιαννίου θα φιλοξενηθεί από την Δήμητρα Γιάννουλης. Αμφότεροι Γιάννουλη και Σμόλικας είναι αδιάφοροι βαθμολογικά την τελευταία αγωνιστική, μιας και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη κατηγορία και μαθηματικά.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του προωθημένου Μεσημέρη, με το 1 – 0 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 48′ ο Δαμασιακός ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1 – 1 με σουτ του Αλέξη Τσούτσα, ενώ στο 74′ ο Κολιός έδωσε και πάλι το προβάδισμα με σουτ στην ομάδα του Αμπελωνιακού.

Στο 82′ ο «συνήθης ύποπτος», Αλέξης Τσούτσας ισοφάρισε εκ νέου την αναμέτρηση σε 2 – 2, για να έρθει στο 84′ ο Σπύρος Μπαρούτζας να βάλει και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του Δαμασιακού. Στο 86′ ο Γκέριντον έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων (4-2) στον Αμπελωνιακό.

Το μόνο που κατάφερε ο Δαμασιακός ήταν να μειώσει στο τελικό 4 – 3 με τον Αλέξη Τσούτσα και πάλι στο 89′ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Βαρσάμη, πετυχαίνοντας χατ – τρικ στην αναμέτρηση και διαμορφώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βαρσάμης, Κολιός, Γκιόνα, Αλατάς (46′ Κυρίτσης), Μπαρούτζας, Μεσημέρης (71′ Λέο), Αλεξόπουλος (85′ Ντόβας), Χατζηλιόντας (46′ Τέγος), Λέκκα, Βούκιας (63′ Γκέριντον), Γωγάκος Γ.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Πέρπερας, Οικονόμου (62′ Γεωργαντζιάς), Μπακαΐμης Στ., Λέτσιος Αστ. (73′ Καννής), Βίδρας, Σκούπρας, Δούκας (62′ Νταμπαλέτσιος), Μπακαΐμης Χρ., Λούτσος, Τσούτσας, Δελιχάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Κοτούμπας, Μίχος.