Ότι δεν κατάφερε πέρυσι ο Πύρρος, έχει θέσει ως στόχο να το πετύχει φέτος!

Ότι δεν κατάφερε στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας θέλει να πετύχει ο Πύρρος στη νέα αγωνιστική περίοδο!

Συγκεκριμένα, η ομάδα που μετέχει στον 2ο όμιλο της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα και να κερδίσει την άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία.

Με τον Δημήτρη Βλάχο στη τεχνική ηγεσία και έχοντας κρατήσει σε μεγάλο βαθμό το περσινό κορμό ποδοσφαιριστών συν τις μεταγραφές που έχουν γίνει αλλά και που θα γίνουν, η διοίκηση, προπονητής και το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν θέσει υψηλούς στόχους και θέλουν να τους πετύχουν στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν!

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Καψαλός (Μαυροβούνι), Μπούζο (Ιπποκράτης), Τσάτος (Δόξα Ομορφοχωρίου), Λεσάι (ομάδα Αλβανίας), Σουλάι (Κ19 Απόλλων Λάρισας), Ξύτσας (Προοδευτική Ανάβρας), Τσάκουλης (Κ16 Απόλλων Λάρισας), Κοδέλι (Ζάππειο).

Έφυγαν: Βελλής (Κίσσαβος Συκουρίου), Πότσης (Κίσσαβος Συκουρίου), Κουσιάς (ομάδα Κατερίνης), Λίτσα (Ομάδα Γερμανίας), Μούρι (Ομάδα Γερμανίας), Αγραφιώτης (Ομάδα Θάσου), Παύλου (Σταμάτησε).

Αντώνης Σταύρου (Ταμίας): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία του Νομού μας και στην ομάδα μας. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια από τη περσινή χρονιά που τερματίσαμε στις υψηλές θέσεις και φέτος θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο. Έγιναν μερικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ και όλοι μαζί μέσα από το καλό ποδόσφαιρο θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία».

Δημήτρης Βλάχος (Προπονητής): «Μία νέα χρονιά για εμάς στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Θέλουμε να κερδίσουμε στο τέλος την άνοδο, αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει και φυσικά μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Έδρα θα έχουμε το γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης», θέλουμε να έρχεται φέτος περισσότερος κόσμος να μας βλέπει και να ευχαριστιέται ποδόσφαιρο. Τέλος, να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους για τη παραχώρηση του γηπέδου και να πάνε όλα καλά για τη νέα χρονιά…».

Κώστας Λέτσιος (Ποδοσφαιριστής): «Έχουμε υψηλούς στόχους και φέτος. Για εμάς στόχος είναι η άνοδος στην Α΄τοπική κατηγορία. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και πιστεύω πως θα βοηθήσουν. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και χωρίς τραυματισμούς».

Μάριος Κάτσης (Ποδοσφαιριστής): «Εμείς με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζουμε και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Στόχος μας και πάλι η άνοδος και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της χρονιάς».

Σκέρντι Σουλάι (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη πιο πάνω κατηγορία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...