…ἐπί τᾶς!

Ο Ηρακλής Λάρισας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι της Προοδευτικής στην Αθήνα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4 – 0. Βέβαια η ήττα αυτήν δεν έχει τελειώσει όλες τις ελπίδες των «κυανόλευκων» που απέχουν από την ζώνη… προβιβασμού τέσσερις πόντους.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό, αυτόν από τον Μακεδονικό και την επόμενη αγωνιστική στη Πάτρα με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή των εννέα βαθμών, ίσως παίξει και το τελευταίο του χαρτί.

Εκείνος που άνοιξε το σκορ για την Προοδευτική, ήταν ο Κρητικός με σουτ στο 22′, ενώ δύο τα τέρματα για την ομάδα του Γιάννη Μάγγου έκανε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μακρυγιάννης στο 41′ με κεφαλιά.

Στην επανάληψη η Προοδευτική μπήκε να «κλειδώσει» τη νίκη και με «δράστη» και πάλι τον Μακρυγιάννη στο 54′, αυτήν την φορά με σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0, ήταν ο Ποτουρίδης στο 79′ με σουτ στη κίνηση.

Απο πλευράς Προοδευτικής στο 72′ αποβλήθηκε ο Πατσατζόγλου, ενώ από «κυανόλευκης» πλευράς στο 75′ ο Μαρίνογλου, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική (Γιάννης Μάγγος): Χαλκίδης, Νάστος, Δημακάκος (66′ Δημακάκος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (33′ λ.τ. Αλεξίου), Ποτουρίδης, Κρητικός, Κυριαζής (66′ Όμο), Γκόγκα (33′ Μακρυγιάννης).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος (82′ Τάρτας), Αγρόδημος, Μπάμης, Παπαδόπουλος, Αλεξίου (82′ Σταματής), Ζαφειρίου, Γκίκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ματσούκας (Αιτ/νίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Μαυραντωντάκης (Ηρακλείου).

Συνοπτικά τα Αποτελέσματα

Μακεδονικός 2 – 1 Ηλιούπολη
Προοδευτική 4 – 0 Ηρακλής Λάρισας
Αγροτικός Αστέρας 2 – 3 Παναχαϊκή
Ρεπό ΠΑΟ Ρουφ

Η Βαθμολογία (4η Αγωνιστική)

1. Παναχαϊκή     4 – 2   9 *
2. Αγροτικός Αστέρας      4 – 4   7
3. ΠΑΟ Ρουφ      4 – 1   6 *
4. Μακεδονικός      2 – 2   5

—————ΑΝΟΔΟΣ—————–

5. Προοδευτική      4 – 1   4 *
6. Ηλιούπολη      2 – 4   1
7. Ηρακλής Λάρισας      1 – 7   1 *

* Έχει κάνει ρεπό.

Η Επόμενη (5η) Αγωνιστική

Μακεδονικός 01/06 Αγροτικός Αστέρας
ΠΑΟ Ρουφ 01/06 Προοδευτική
Παναχαϊκή 01/06 Ηρακλής Λάρισας
Ρεπό Ηλιούπολη