«Άκυρο» από FIFA σε Βραζιλία για τις διαμαρτυρίες για το VAR στο ματς με την Ελβετία

Η Βραζιλία είχε κάνει επίσημη διαμαρτυρία στη FIFA για επανεξέταση της φάσης του γκολ της Ελβετίας, ωστόσο η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος, αρνούμενη να στείλει τα αρχεία του VAR.

Η Βραζιλία διαμαρτύρεται ότι στο γκολ της ισοφάρισης της Ελβετίας έχει γίνει φάουλ πάνω στο Μιράντα, κάτι το οποίο, όπως θεωρεί η Σελεσάο, θα έπρεπε να είχε υποδειχθεί από το VAR.

Η επίσημη διαμαρτυρία της στη FIFA, όμως, έπεσε στο κενό, καθώς η Ομοσπονδία απάντησε στα παράπονα των Βραζιλιάνων, τονίζοντας πως όλες οι αποφάσεις στην αναμέτρηση με την Ελβετία ήταν σωστές.

Η FIFA αναφέρει πως κάθε αμφισβητούμενη φάση της αναμέτρησης μελετήθηκε από το VAR και πως οι διαμαρτυρίες της Εθνικής Βραζιλίας δεν έχουν βάση.

Επίσης η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα της Βραζιλίας που επιθυμούσε να έχει στα χέρια της τα αρχεία του VAR από την αναμέτρηση με τους Ελβετούς.

Πηγή: gazzeta.gr