Έκαμψε και την αντίσταση της Αιγάνης
Με νίκη προχώρησε στην 15η αγωνιστική ημέρα δράσης του 1ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, ο Λαρισαϊκός, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Ολύμπου Αιγάνης με 2 – 0.
Το σκορ για τους “πρασίνους” άνοιξε ο Μικερτζής με σουτ έξω από την περιοχή στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ λίγο αργότερα (36′) ο Γιώργος Μπλάνας είδε το σουτ του να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Περόι.
Το τελικό 2 – 0 διαμορφώθηκε στο 40ο λεπτό με τον Περικλή Γκόλαντα με σουτ μέσα από την περιοχή να πετυχαίνει ένα ακόμα προσωπικό τέρμα στην σεζόν.
Οι Συνθέσεις
Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Τάσης, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τατίας (85′ Ζυβαρίδης), Τσιτσιλής, Γκόλαντας Θ. (74′ Παπαγιαννόπουλος Κ.), Μπλάνας, Τσιμπουκλής, Γκόλαντας Π., Τζέτζικας (66′ Δημόπουλος).
Όλυμπος Αιγάνης (Μιχάλης Μάγκας): Περόι Α., Ριζάκης, Ζάχος Μ., Πουρλιώτης, Δήμου, Ζαφείρης, Περκέτσι, Περόι Κ., Βουγιούκας, Ζάχος Χ., Μπουλάρι.
Διαιτητική Τριπλέτα
Χασιώτης, Λανάρα, Παππάς.











