Έ(χ)ασε τη νίκη στο τέλος η Συκέα

Ο Α.Ο. Συκέας βρέθηκε κοντά στη νίκη, όμως ισοφαρίστηκε στο 85΄και αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του 2 – 2 με την Νεάπολη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πρώτοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους. Όταν με τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών αγώνα, ο Χρήστος Ζαφειράκης με σουτ από καλή θέση «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του.

Όμως με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν. Χάρη σε εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Καρέλα, ισοφαρίζοντας έτσι σε 1 – 1.

Μάλιστα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Συκέα κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω στο ματς. Όταν στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης, από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Παληγιάννη, ο Γιώργος Παλάσκας έκανε το 2 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο πολύ καλός ρυθμός του πρώτου μέρους συνεχίστηκε. Και στο 70΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε τρίτο τέρμα, όμως ο Κώστας Παληγιάννης σε τετ – α – τετ έστειλε τη μπάλα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα η Νεάπολη «άγγιξε» την ισοφάριση.

Ο Χρήστος Ζαφειράκης εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Λάζος Κυρίτσης απέκρουσε! Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα, είχαμε το ίδιο σκηνικό. Νέο πέναλτι για τη Νεάπολη στο 85′ με τον Λάζο Κυρίτση να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Νίκος Μανώλης και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Καρατζιόλης): Κυρίτσης, Κατσιγιάννης Β., Κουκουβάγιας, Παλάσκας, Χασιώτης, Καρατζιόλης, Ζιώζιας, Καρέλας, Παληγιάννης, Τάχατος (90′ Βάμπος), Κατσιγιάννης Φ. (85′ Μπαργιώτας).

Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Κοσμάς, Ζάρρας (15′ λ.τ. Ευαγγέλου), Βράνας, Μανδραβέλης, Μπουχλαριώτης, Νίκα Σ. (70′ Νίκα Κ.), Καλόγηρος, Ζαφειράκης, Σπανός, Μανώλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης, Πάσχος, Σάρρος.