ΑΕΚ: Η UEFA ζητά από τον Βράνιες να καλύψει συγκεκριμένο τατουάζ του όταν αγωνίζεται

Ένα τατουάζ που έχει στο χέρι του θα πρέπει να καλύπτει σε κάθε αγώνα του σε διεθνή διοργάνωση ο Όγκνιεν Βράνιες, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύει με ποινή από την UEFA.

Αυτό αποφάσισε η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά από σχετική εισήγηση που δέχτηκε από το FARE, το δίκτυο για την καταπολέμηση των διακρίσεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μετά την αναμέτρηση με την Βέλεζ είχε ξεκινήσει έρευνα εάν το τατουάζ που φέρει στο χέρι του και έχει τον Μόμτσιλο Τζούγιτς είναι φασιστικό.

Ο Τζούγιτς έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου και συνεργάστηκε τα ναζιστικά στρατεύματα.

Έτσι, η UEFA απαιτεί πλέον ο Βράνιες να κρύβει το συγκεκριμένο τατουάζ αλλιώς θα του επιβληθούν κυρώσεις.

Πηγή: Sport24.gr