ΑΕΚ: Θλάση στον αριστερό προσαγωγό ο Χατζισαφί

Ένα ακόμα προέκυψε από τη σημερινή (19/08) προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Εχσάν Χατζισαφί υπέστη θλάση στον αριστερό του προσαγωγό.

Ακόμα δεν είναι γνωστός ο βαθμός της θλάσης συνεπώς και ο χρόνος αποθεραπείας του, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί αύριο (20/08). Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αριστερός μπακ συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού του Ιράν, μαζί με τον Ανσαριφάρντ.

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καθαρισμό στον μηνίσκο, πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθήνων και πλέον ξεκινάει την αποθεραπεία του για να επιστρέψει στη δράση.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή (20/08) προπόνηση της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είναι προγραμματισμένη στις 19.00.

Πηγή: Sport24.gr