Ανανέωσε ο Νεστορίδης, την Δευτέρα ξεκινά ο Σμόλικας!
Την φανέλα του Σμόλικα Φαλάνης θα φοράει και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Κώστας Νεστορίδης, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Ο 30χρονος αμυντικός, την χρονιά που μας πέρασε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τους «πράσινους», με την διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία να ανανεώνει το συμβόλαιο του, ώστε να είναι ο στυλοβάτης στην αμυντική γραμμή της ομάδας την νέα χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση του συλλόγου, η προετοιμασία για την νέα χρονιά θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα, με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο από τις 17:30, για την παραλαβή των αθλητικών ρούχων από τους ανθρώπους του Σμόλικα.











