Απίστευτο: 60 παίκτες της Euroleague έχουν χάσει 436 αγώνες λόγω τραυματισμού!

Η ισπανική «Mundo Deportivo» έκανε έρευνα στους τραυματισμούς των παικτών της Euroleague και ανακάλυψε σοκαριστικά στοιχεία.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν να λύσουν οι ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague είναι αυτό των τραυματισμών.

Αρκετές εξ’ αυτών αντιμετωπίζουν προβλήματα με απουσίες ενός ή περισσότερων παικτών και κάποιες έχουν καταφέρει να τα ξεπεράσουν, ενώ άλλες έχουν επηρεαστεί φανερά από αυτό.

Η «Mundo Deportivo» έψαξε το θέμα των τραυματισμών, κατέγραψε επίσημα 60 παίκτες που έχουν απουσιάσει από ένα ή και περισσότερα παιχνίδια και έφτασε στο απίστευτο συμπέρασμα πως 436 αγώνες (το άθροισμα όλων των αγώνων που έχουν λείψει οι παίκτες) έχουν «χαθεί» εξαιτίας αυτού του γεγονότος!

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης είναι μέχρι στιγμής οι πιο άτυχες ομάδες της διοργάνωσης, καθώς φέτος έχουν τραυματιστεί 8 διαφορετικοί παίκτες τους – χωρίς να μετράει η απουσία του Σέρχιο Γιουλ.

Δείτε τον σχετικό πίνακα που δημοσίευσε η ισπανική ιστοσελίδα

 

Πηγή: gazzeta.gr