Ατρόμητη… νίκη!

Ιδανικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων που πήρε τη νίκη με 3 – 2 απέναντι στην πολύ σκληρή Ανθούπολη!

Από πολύ νωρίς στο παιχνίδι ο Αμαρλαριώτης πήρε το… «όπλο» του. Ούτε το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν είχε ολοκληρωθεί και ο ποδοσφαιριστής των Αγίων Αναργύρων «άνοιξε» το σκορ.

Η Ανθούπολη όμως απέδειξε πως είναι μία ομάδα που δεν το βάζει κάτω εύκολα. Και είκοσι λεπτά αργότερα οι παίκτες του Βάιου Καραφέρη, βρήκαν την ισοφάριση με τον Αναγνώστου.

Βέβαια με το… «καλημέρα» της επανάληψης, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων πήρε και πάλι το προβάδισμα και πάλι με τον Αμαρλαριώτη, ο οποίος έκανε το 2 – 1 στο 46′ διπλασιάζοντας τα τέρματά του.

Ούτε αυτό το γκολ όμως δεν έμεινε… αναπάντητο. Και αυτό γιατί ο Χοτάι, δεν λάθεψε όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, σκόραρε και ισοφάρισε σε 2 – 2 για την Ανθούπολη.

Οι Άγιοι Ανάργυροι ωστόσο ήταν αποφασισμένοι για το… «τρίποντο» και το «άγγιξαν» στο 82′, όταν ο Παναγιώτου πήρε την «σκυτάλη» στα γκολ από τον Αμαρλαριώτη, κάνοντας το  3 – 2.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Γκούγκλας (83′ Μπακαρτζής), Κατσογιάννης, Ντουρουντάκης (66′ Γκόγκος), Αντωνίου, Παναγιώτου, Τζεμολάρι (58′ Δοξαριώτης), Αντωνόπουλος (58′ Τίκας), Νούσιος, Αμαρλαριώτης, Παιδής.

Α.Ο. Ανθούπολης (Βάιος Καραφέρης): Αναστασίου, Χριστοδούλου, Τζουμπίκας, Καφανέλης Αλ., Σπάρτης, Καφανέλης Απ., Λεμονής, Ευαγγέλου, Χοτάι, Αναγνώστης, Λόσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μάνος, Κοτούμπας.