Βασιλάρας:” Σας τα λέγαμε, είδατε τι γίνεται “

Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αλλαγή ώρας, το παιχνίδι διεκόπη λόγω ομίχλης στα Γιάννινα και ο διευθυντής επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Νικόλας Βασιλαράς, αναφέρθηκε στο «πράσινο» αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό!

Στο 15′ της αναμέτρησης ο διαιτητής Αρετόπουλος διέκοψε ορθά την αναμέτρηση, καθώς η ομίχλη είχε σκεπάσει τα πάντα και δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο! Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει στις αρχές της εβδομάδας να αλλάξει η ώρα έναρξης, ωστόσο, η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα!

Ο διευθυντής επικοινωνίας των «πρασίνων», Νικόλας Βασιλαράς, δήλωσε επί του θέματος: «Εμείς τα λέγαμε για τα Γιάννενα και είδατε τι γίνεται απόψε. Γίναμε δέκτες χλευασμού, ότι δεν θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ότι κρυώνουμε. Έχουμε πετάξει ένα τέταρτο στο παιχνίδι για να βλέπουμε σκιές»!