Για σένα Κωστή!
Αφιερωμένη στον Κώστα Χάμο είναι η σημερινή νίκη που πέτυχε η Ανθούπολη εκτός έδρας απέναντι στους Καλαρρύτες και πως να μην είναι, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας αποχώρησε ως τραυματίας από το σημερινό παιχνίδι.
Η Ανθούπολη λοιπόν πέτυχε μία σπουδαία νίκη σήμερα το μεσημέρι επικρατώντας του συλλόγου του Κώστα Ρεντούμη με 2 – 1, όμως ο αγώνας επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ο Κώστας Χάμος λίγο πριν λήξει η εν λόγω αναμέτρηση.
Τους είκοσι επτά βαθμούς έφθασε η ομάδα του Περικλή Τσικούρα μετά από το πέρας της 19ης αγωνιστικής, ενώ στους έντεκα πόντους έμεινε το συγκρότημα των Καλαρρυτινών μετά και το σημερινό αποτέλεσμα.
Στο 25ο λεπτό του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0 – 1, με την όμορφη κεφαλιά του Γκουντουμάνη μετά την πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Βλησαρούλη.
Στο δεύτερο μέρος και στο 65ο λεπτό, η Ανθούπολη διπλασίασε τα τέρματα της με τον Χαλιμούρδα που κέρδισε τον Ράγια με σουτ από πλάγια θέση.
Με την συμπλήρωση του 80ού λεπτού, οι Καλαρρύτες ξανά μπήκαν στο ματς με το γκολ που σημείωσε ο Άγγελος Βιλανάκης με σουτ μέσα από την περιοχή.
Όλα αυτά μέχρι να έρθει το 90+2′ στη σημερινή συνάντηση εκεί όπου είχαμε ένα τραυματισμό και μία αποβολή. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας και στη περιοχή της Ανθούπολης, ο Κώστας Χάμος έδιωξε μακρυά και στη προσπάθεια του να αντιδράσει σωστά, έπεσε στο έδαφος κι έχασε τις αισθήσεις του. Ο νεαρός τερματοφύλακας έμεινε αναίσθητος για περίπου 1 ώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύσσωμη η ομάδα της Ανθούπολης εύχεται περαστικά και οι συμπαίκτες του αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στον ίδιο.
Τέλος, με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νίκος Βιλανάκης από τον διαιτητή του αγώνα κ. Διαμάντη.
Οι Συνθέσεις
Α.Ο. Καλαρρυτινών (Κώστας Ρεντούμης): Ράγιας, Φασούλας, Νενάγιας (46′ Σουπεκιώτης), Μουστάκας, Βιλανάκης Χ., Κοταρέλας, Βιλανάκης Γ. (70′ Τζουβάρας), Βιλανάκης Ν., Σαμπάνης, Σακογιάννης, Βιλανάκης Άγγ.
Ανθούπολη (Περικλής Τσεκούρας): Χάμος, Παυλίδης, Ντουρουντάκης (30′ Τσότσικας), Γκουντουμάνης (55′ Παπαγιάννης), Βλησαρούλης, Νταλίπι, Κυπαρίσσης, Ροκάς, Χαλιμούρδας, Σκορδίλης (80′ Κουτσώνης), Χατζηρούφας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμάντης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαχατζής.











