Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης!
Η Δόξα Αργυροπουλίου ήταν από πριν το φαβορί. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς το Αργυροπούλι “ισοπέδωσε” με 6 – 1 την γηπεδούχο Σ.Σ. Ραψάνης και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας. Χατ – τρικ ο Τσιάγκος!
Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Όπως είπαμε και στον πρόλογο, πρωταγωνιστής στην νίκη των φιλοξενούμενων ήταν ο Τσιάγκος που σημείωσε τρία γκολ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Αλέξανδρος Τσούτσας, που σκόραρε δύο φορές! Η Δόξα Αργυροπουλίου ήταν ανώτερη από την αρχή του αγώνα κάτι που φρόντισε γρήγορα να το… “αποτυπώσει” και στο σκορ.
Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τσιάγκος με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή μετά από σέντρα του Σκούπρα. Για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα ο Τσούτσας και με όμορφο τελείωμα από ασσίστ του Μπαχτσεβάνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ενώ ο Τσιάγκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από πάσα του Ζάχου, “κλείδωσε” το ματς για την ομάδα του κάνοντας το 0 – 3.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, καταφέρνοντας μάλιστα να μειώσουν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσιαμάκα, που το είχε κερδίσει ο ίδιος. Ωστόσο οι παίκτες της Σ.Σ. Ραψάνης, δεν κατάφεραν να αντισταθούν στις “ορέξεις” των αντιπάλων τους. Αυτό γιατί δέχτηκαν ακόμη τρια γκολ.
Το 1 – 4 έκανε ο Σκούπρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δίνοντας και πάλι απόσταση τριών γκολ στην ομάδα του, ενώ λίγο πιο μετά ο Τσιάγκος πραγματοποίησε χατ – τρικ, μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του. Τον “χορό” των γκολ, έκλεισε ο Τσούτσας με ιδανικό τελείωμα μετά από ασσίστ και πάλι του Μπαχτσεβάνου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1 – 6 υπέρ του Αργυροπουλίου.
Οι Συνθέσεις
Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Αγγελίκος, Γκαραγκούνης Δ., Τσιούλκας, Σινάν Ερ. (80′ Γκιόζι), Σινάν Τ. (58′ Γκαραγκούνης Ντ.), Βάσσος, Κούμε, Κουτσιάκης, Μπούρος, Κατσιαμάκα
Δόξα Αργυροπουλίου (Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Μάρκου, Τσιούτσας Β., Ζιούστης, Σακελλαρίου (55′ Χατζής), Σκούπρας, Κόκκορας (75′ Μπούρας), Ζάχος (65′ Δαούλας), Τσούτσας Αλ., Τσιάγκος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης Δ., Καραμαγκιόλας Ε., Κοντοβασίλης Γ.











