Δεν «Χ»άρηκε κανείς

Ισόπαλος με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Κίσσαβο Συκουρίου σε μια αναμέτρηση με αρκετή ένταση, δυνατές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 29 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία δίχως όμως να απειλούν. Μάλιστα ο Κίσσαβος με κάποιες μακρινές μεταβιβάσεις έφτασε με προϋποθέσεις στην εστία του Γεωργαντζά όμως ο Τζέκα σε ένα γύρισμα δεν έβαλε πολύ δύναμη με αποτέλεσμα να κόψει ο Αποστολάκης με το κεφάλι ενώ ένα σουτ του Λανάρα πέρασε άουτ.

Ο Αχιλλέας απείλησε με ένα σουτ του Καρβούνη και ένα του Φούσα που δεν βρήκαν στόχο. Στο 38′ ο Κορδέλας έκανε την σέντρα και ο Πλιάγκας με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ στο 48′ όταν ο Χρήστος Τζέκα έκανε την προβολή πεσμένος με τον Γεωργαντζά να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν να βρουν τις δικές τους καλές στιγμές όταν αρχικά η προσπάθεια του Τσιάκου στο 60′ πέρασε λίγο άουτ. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιάκος προσπάθησε να κάνει την προβολή όμως ο Γιάκου βγήκε γρήγορα στα πόδια του.

Στο 75′ ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Κουρτεσιώτης εκτέλεσε φάουλ και ο Παπακωνσταντίνου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Τα Γκολ

0 – 1 38′ Πλιάγκας.
1 – 1 75′ Παπακωνσταντίνου.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης, Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Αποστολάκης, Παπακωνσταντίνου, Τλούπας (33′ Αετόπουλος), Σώκος, Σταμπουλής (85′ Κρικώνης), Καρβούνης, Τσιάκος, Φούσα.

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Γιάκου, Λαναράς(83′ Τζέκα Α.), Κορδέλας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Ντιντής, Αλεξανδρής, Κώτσιας, Τζέκα, Πλιάγκας (66′ Τσιτσάβος), Χριστοδουλόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα

Στάικος, Νίκζας, Κουβατάς.

Πηγή: protostypos.gr