Δεν «Χ»αλάστηκε κανείς
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κισσάβου Συκουρίου και Φαλανιακού, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2 – 2 για τη 33η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας και να «κλειδώνουν» και οι δύο τη παραμονή στη κατηγορία.
Το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού πέρασε δίχως σκορ, όμως αυτό γρήγορα άλλαξε. Καθώς στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πλιάγκας με όμορφο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τον Κίσσαβο. Όμως λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό, ο Γκανάτσας για τον Φαλανιακό ισοφάρισε σε 1 – 1 με προβολή μετά από κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, ο Κίσσαβος Συκουρίου ανέλαβε ξανά τα ηνία του αγώνα, διότι στο 63ο λεπτό ο Τζέκα από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν και πάλι την απάντηση, καθώς με τη συμπλήρωση εβδομήντα πέντε λεπτών αγώνα, ο Δημολιός από εξαιρετική θέση από πάσα του Ιωαννίδη έκανε το 2 – 2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.
Τα Γκολ
1 – 0 19′ Πλιάγκας.
1 – 1 33′ Γκανάτσας.
2 – 1 63′ Τζέκα.
2 – 2 75′ Δημολιός.
Η Σύνθεση
Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Θεοχαρίδης, Πάνου, Κυρίτσης, Γκανάτσας, Σούλι, Πανταζής (46′ Αντωνόπουλος), Αλλιάι, Δημολιός (80′ Χριστοδούλου), Ντανίκας, Ιωαννίδης, Μαλάκος (70′ Κωστόπουλος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Σκριάπας, Στεργιακούλης.











