Επαγγελματίας και άνετος ο Αχιλλέας

Όσο ζει ελπίζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Μα όσο παιρνούν οι αγωνιστικές και ο Απόλλωνας κερδίζει, οι ελπίδες του για την πρωτιά στην Α΄ΕΠΣ Λάρισας, “ψαλιδίζονται”. Επαγγελματική νίκη με 2 – 0 κόντρα στον Φαλανιακό αυτήν την φορά για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας τέταρτο της αναμέτρησης.

Τις βάσεις με το 1 – 0 έβαλε με σουτ έξω από την περιοχή ο Νίκος Βούλγαρης σοτ 9ο λεπτό, για να πάρει την σκυτάλη στο 14ο λεπτό ο Κώστας Ζαγγανάς, που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Αλέξανδρου Κακαζούκη από τα δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε από πολύ νωρίς το τελικό, 2 – 0.

 

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Οικονόμου, Τσιανάκας (75′ Μεζίνι), Κακαζούκης, Κουρούμαλος, Τλούπας, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος (72′ Φιλίππου), Βούλγαρης, Ζαγγανάς (65′ Πλιάγκας).

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας, Γκάζι, Σουλιώτης (46′ Ιγγλέζος), Κόκκινος, Λυγούρας, Βαρσάμης, Μπλέντι, Ντανίκας (70′ Κακαράντζας), Πανταζής Γ., Αλατάς (75′ Σακελλαρίου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Τέγος Δ.