Επιτέλους νίκη για την Συκέα!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας πέτυχε η Συκέα αφού έπρεπε να φτάσουμε στην 9η αγωνιστική! Θύμα της; Η γειτόνισσα Προοδευτική Βερδικούσιας που ηττήθηκε με 2 – 1.

Οι γηπεδούχοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ με κεφαλιά του Δημήτρης Ζιώζιου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρέλα, με την συμπλήρωση μίσης ώρας αγώνα. Ενώ δύο λεπτά πριν από το ημίχρονο την χαρά των γηπεδούχων “έκοψε” ο Μιχαλές με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δήμκου.

Τελικά την πρώτη νίκη της σεζόν, έδωσε στην Συκέα στο 75ο λεπτό με πέναλτι ο Καρέλας. Νωρίτερα το είχε κερδίσει ο Παληγιάννης από μαρκάρισμα του Κουμαντζέλη που αντίκρισε και την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Στάθης): Τσιούρης, Κατσιγιάννης, Κουλιούμπας, Τάχατος, Χασιώτης, Ζιώζιος Δ., Ζιώζιος Ι., Καρέλας, Παληγιάννης, Λάζος Ι., Λιούρας.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Στατήρης, Μούμος (78′ Μαντζιαρής), Σινάπαλος, Οικονόμου Ν. Γ. (72′ Οικονόμου Ν. Αθ.), Καρκατσέλας Σ. (85′ Καρκατσέλας Ν.), Δαούλας Ευθ., Δήμκος, Μιχαλές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Μπίμπη, Ραμάι.