Ετοιμάζεται για μπαράζ…

Η Αναγέννηση Φαρσάλων πήρε αυτό που ήθελε από την έδρα του Μαυροβουνίου, δηλαδή τη νίκη, επικρατώντας με 2 – 0.

Όμως η Αμπελιά νίκησε και αυτή και έτσι χάθηκε οριστικά η πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όμως παραμένει στη 2η και νικήσει και στη τελευταία αγωνιστική την Χαραυγή τότε τα μπαράζ τη περιμένουν. Πλέον βρίσκεται στη 2η θέση με 48 βαθμούς. Ενώ το Μαυροβούνι είναι 5ο με 38.

Ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με δύο προσωπικά του τέρματά οδήγησε στη νίκη την ομάδα του. Το πρώτο… “χτύπημα” το έκανε στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κούμπρια.

Το άλλο… “χτύπημα” το πέτυχε στο δεύτερο μέρος και μάλιστα με… “καρμπόν” φάσεις. Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης και πάλι ο Κούμπρια κέρδισε πέναλτι και πάλι ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης το εκτέλεσε, ευστοχώντας ξανά και διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2 για την Αναγέννηση Φαρσάλων.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Κούμπρια, Ζαγγανάς, Σακκελαρίου, Τσάμπας Β., Πατσιούρας, Μουτκανάς, Αρβανιτοζήσης Γ. (76′ Κατσικόπουλος), Τσάμπας Απ. (62′ Προσμίτης), Βαρσάμης (85′ Μπόγκας).