Εύκολα ο Φαλανιακός!
Ο Φαλανιακός δεν συνάντησε ιδιαίτερες αντιστάσεις στην έδρα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ τον οποίο και νίκησε με το άνετο 0 – 4.
Μετά και από αυτή τη νίκη κατάφεραν να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς και να ανέβουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ είναι πολύ χαμηλά, όντας προτελευταίος με 16 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις… ορέξεις τους. Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Στέφανου Κόκκινου με κοντινή προβολή ο Γιάννης Αλατάς “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του.
Γρήγορα – γρήγορα ο Φαλανιακός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 12ο λεπτό του αγώνα, με κοντινή προβολή ο 15χρονος Αχιλλέας Κακαράντζας μετά από πάσα του Στέφανου Κόκκινου, δεν αστόχησε κάνοντας το 0 – 2.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και στο 58ο λεπτό, ο Γιώργος Φατούρας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση του οποίο ανέλαβε ο ίδιος και δεν αστόχησε, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Τον “χορό” των γκολ για την ομάδα του Φαλανιακού έκλεισε ο Στέφανος Κόκκινος με όμορφο σουτ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4, ενώ στάθηκε και άτυχος στο 78΄όταν σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Οι Συνθέσεις
ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Μάνος, Μπέτσιος, Κωφός, Γκουτσιούδης, Καραγιώργος, Ζαφειρούλης, Βολιώτης (46′ Κουτσάκης), Κωδέλι (70′ Μήτσιος), Σουλούκος (46′ Καραλής), Καρακώστας, Γιώργης.
Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας (70′ Καζάκης), Φατούρας, Γκάζι (46′ Ντανίκας), Σουλιώτης, Αλατάς Δ., Λυγούρας (65′ Πανταζής Ηλ.), Κακαράντζας, Μπλέντι, Κόκκινος, Πανταζής Γ., Αλατάς Ι.
Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Γκόγκος, Μίχος.











