Ισοπαλία για την… ιστορία τους!

Ισόπαλοι με 1 – 1 αναδείχθηκαν Φαλανιακός και Αετός Μακρυχωρίου στην τελευταία στροφή της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, όπου το κίνητρο ήταν η ιστορία των δύο συλλόγων, μιας και βαθμολογικά και οι δύο ομάδες είχαν σωθεί πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα του Θωμά Μπουρουζίκα.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς “κεφάλι” στο σκορ. Μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης η ωραία προσπάθεια και σέντρα του Γιώργου Φατούρα έφερε τον Αχιλλέα Κακαράντζα “φάτσα” με το 1 – 0, κάτι το οποίο και πέτυχε ο νεαρός “άσσος” της Φαλάνης.

Τον βαθμό της ισοπαλίας εν τέλει ο Αετός πήρε στο δεύτερο μέρος, με σκόρερ τον Λευτέρη Τέα στο 73ο λεπτό, γράφοντας έτσι τον επίλογο της σεζόν για τις δύο μακροβιότερες ομάδες της “μεγάλης” κατηγορίας.

 

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Σουλιώτης, Πανταζής, Γκάζι (61′ Ντανίκας), Κακαράντζας (73′ Μπλέντι), Κόκκινος, Αλατάς Δ., Λυγούρας, Βαρσάμης, Αλατάς Ι. (88′ Σακελλαρίου).

Αετός Μακρυχωρίου (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Τίκος, Καλπίας (68′ Δάσσιος Δ.), Δάσσιος Ι., Αργύρης, Παυλόπουλος, Τέας, Παπαδημητρίου (74′ Νικούλης), Γκαραλιάκος, Κουσιώρας (90′ Τζίκα).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Τέγος Αθ., Μπακαλμπάσης.