Ισοπαλία για την Κ15, ευρεία νίκη για την Κ17!

Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες των μικτών ομάδων Κ15 και Κ17 της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Στον αγώνα των Κ15 το αποτέλεσμα ήταν 2 – 2 και τα γκολ για την ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ τα έβαλαν ο Δριστέλας στο 20ο λεπτό και ο Νταφόπουλος στο 35′.

Στον αγώνα των Κ17 το αποτέλεσμα ήταν 0 – 3 υπέρ της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και τα γκολ τα έβαλαν ο Χατζής στο 25ο λεπτό, ο Φώλιας στο 38′ και ο Νίτσος στο 90′.

Η σύνθεση της Κ15 ήταν η εξής:

Στεργιούλης, Αρσένης, Αγάκος, Κουπατσιάρας, Νάκας, Τσακμπάκης,Δημινίκος, Μπιρσίμης, Κουτσαηλίας, Νταφόπουλος, Δρυστέλλας.
Έπαιξαν και οι Δήλιος, Ράζος, Δάσκαλος, Μπιώτης

Η σύνθεση της Κ17 ήταν η εξής:

Ντάτσι, Γαργάλας, Τάφα, Χατζησαβίδης, Φώλιας, Χατζής, Αρσένης, Κωνσταντίνου, Μπαλαμώτης, Κουτσαηλίας, Μαρούδας.
Επίσης έπαιξαν οι Νίτσος, Κουρδής, Καραλής, Διβανές, Γκαρβασώνης

Η νίκη της Κ17 αφιερώνεται στον Κυρμιτζή Ε. ο όποιος τραυματίστηκε σοβαρά στο προηγούμενο αγώνα της μικτής.