Ισόπαλοι από το πρώτο ημίχρονο

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση στο Καλοχώρι, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση ήρθε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 με τον Αμπελωνιακό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο κιόλας μέρος.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας λοιπόν, το σύνολο του Βαγγέλη Μπρισίμη έφθασε τους είκοσι δύο βαθμούς, ενώ η ομάδα του Χρήστου Πετρίκη έφθασε τους οκτώ βαθμούς μετά και το πέρας της 13ης αγωνιστικής.

Το 1 – 0 έκανε στο 12ο λεπτό ο Βασίλης Φούντας με κεφαλιά στο 12ο λεπτό για το Καλοχώρι μετά από σέντρα του Μπούνα, ενώ η ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 για τον Αμπελωνιακό, ήρθε με το εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Σπύρου Βούκια.

Σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους είχαν οι Παναγιώτης Τσιαντούλης, Βασίλης Φούντας, Αποστόλης Ταρταμπούκας και Μπούνα, όμως το 1 – 1 ήταν το τελικό σκορ στον σημερινό αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μάρκου (85′ Νεστορίδης), Έξαρχος, Σαμαράς (85′ Τσιαντούλης Κ.), Σπυρόπουλος (78′ Λίταινας), Βενέτης, Ταρταμπούκας, Μπούνα, Φούντας, Μακανίκας.

Αμπελωνιακός (Χρήστος Πετρίκης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Τζιαρτζιάνης, Φετάου, Γρηγορίου, Χατζούλης, Λιόντος (66′ Σπυρόπουλος), Μπέης (77′ Θεοχάρης), Βούκιας, Καρυπίδης (46′ Πούλιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Τσαπράζης.