Κέρδισε και παραμένει στην κορυφή η Κ16
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Μεικτή Κ16 της ΕΠΣ Λάρισας, καθώς επικράτησε με 3 – 0 της ΕΠΣ Θεσσαλίας για τη 4η αγωνιστική του Ομίλου.
Στο δεύτερο παιχνίδι του Ομίλου, η ΕΠΣ Καρδίτσας κέρδισε στα Τρίκαλα με 2 – 0.

Το Λαρισινό συγκρότημα ξεκίνησε πολύ δυνατά στη πρεμιέρα του 2ου γύρου, διότι συνεχίζει να κατέχει τη πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, φτάνοντας πλέον τους δέκα βαθμούς.

Οι «μικροί» της Λάρισας, δεν ξεκίνησαν, μόνο τον δεύτερο γύρο δυνατά εν γένει, αλλά και τον συγκεκριμένο αγώνα. Καθώς πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, είχαν καταφέρει να σκοράρουν όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο. Η αρχή έγινε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς ο Μπιώτης σούταρε από πλεονεκτική θέση, ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε και στη συνέχεια με νέο σουτ άνοιξε το σκορ.

Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσέτσιλα «χτύπησαν» ξανά. Ο Δριστέλας έβγαλε μια σέντρα ακριβείας για τον Δαλιό, με τον τελευταίο στη κίνηση να κάνει το πλασέ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Καγκελάρης στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι Συνθέσεις
ΕΠΣ Λάρισας (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Αρσένης, Κουπατσιάρας, Γκανάτσας, Καραμάνης, Τσιακμάκης, Κουτσαηλίας, Σαΐτης, Δριστέλας, Δαλιός, Μπιώτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Δάσκαλος, Καγκελάρης, Πατσιατζής, Παπαδάκος, Τάχος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τακόπουλος, Κόκκινος, Τριανταφύλλου (Καρδίτσας).
Η Βαθμολογία (4η Αγωνιστική)
1. ΕΠΣ Λάρισας 11 – 1 10
2. ΕΠΣ Καρδίτσας 3 – 1 7
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 3 – 10 4
4. ΕΠΣ Τρικάλων 1 – 4 1












