“Καθάρισε” ο Χατζάκος!
Ο Αετός Αετολόφου επικράτησε εντός έδρας με 2 – 1 της Θύελλας Ελάτειας, για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.
Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χατζάκος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Οι οποίοι είχαν και πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Ντίνου για κάποιες αποφάσεις στον συγκεκριμένο αγώνα.
Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ιδανικό, καθώς ο Αετόλοφος με γκολ από τα… αποδυτήρια κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα μόλις στο 5ο λεπτό, ο Χατζάκος με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “ανοίγοντας” το σκορ για την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 52ο λεπτό και πάλι ο Χατζάκος με έξοχο σουτ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν για το τελικό 2 – 1 με πέναλτι.
Η Σύνθεση
Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Φιλίππου, Τζουβάρας Ηλ., Μπουργατζάς, Λάχο, Ηλιάδης Στ., Κασίδας (60′ Αργυρούλης), Παρλάντζας, Ηλιάδης Ευάγγ., Χατζάκος, Ντελής Αντ. (85′ Τζουβάρας Ι.), Καράτζιος (75′ Τζουβάρας Χρ.).
Διαιτητική Τριπλέτα
Ντίνου, Μπούτος, Καλισόπουλος.











