“Καρέ” τερμάτων και ρετιρέ για τον Αστέρα!

Κάτοικος κορυφής παραμένει ο Αστέρας Τυρνάβου, περνώντας και από τους Γοννούς επικρατώντας του τοπικού Ολύμπου με το ευρύ 4 – 0.

Η ομάδα του Αχιλλέα Μάντζιαρη πλήρωσε τις αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών του, με τον Αστέρα να τις εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίκαια επικράτησε, παραμένοντας στην κορυφή παρέα τόσο με την συμπολίτισσα Ακαδημία όσο και με τον Ηρακλή Πλατανουλίων, που αμφότεροι και αυτοί κέρδισαν με την σειρά τους.

Στο 5ο λεπτό ο Βασίλης Πάσος βρήκε τον Κώστας Τσακίρη ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή και προ του τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.

Στο 9ο λεπτό ο Σπύρος Γκαραγκούνης έπιασε ένα σουτ με τον Κολώνα να αποκρούει και στο ριμπάουντ και πάλι ο Σπύρος Γκαραγκούνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ολύμπου.

Στο 12ο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κάνουν τη παρουσία τους αισθητή στην αντίπαλη περιοχή, με τον Καραβιδέ με κεφαλιά να βρίσκει τον Ρημαγμό, ο οποίος μέσα από την μικρη περιοχή αδυνάτισε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.

Στο 18′ ο Γιώργος Μπαντής εκτέλεσε φάουλ με τον Καραβασίλη να απομακρύνει πάνω στην γραμμή την μπάλα και προτού αυτήν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο 33′ ο Γιώργος Μπαντής ήταν εκείνος που άνοιξε τον λογαριασμό της ομάδας του με τα αντίπαλα δίχτυα, όταν και κέρδισε τον Κολώνα. Και πριν καλά – καλά οι Γοννιώτες καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί, ο ίδιος παίκτης φρόντισε να εξασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων για την ομάδα του στο 36′.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 47′ ο Σπύρος Γκαταγκούνης συνδυάστηκε όμορφα με τον Γιώργο Μπαντή και με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη ου σκορ στο 3 – 0, με τον Κώστα Τσακίρη να διαμορφώνει στο 54′ το τελικό 0 – 4 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Κολώνας (67′ λ.τ. Μαντζιάρης), Τσιτζιλιώνης, Μαρκεγκάι, Καραβασίλης, Δεδικούσης, Καναβούρας, Ριζούλης, Παπαοικονόμου (64′ Παντρεμένος), Ρημαγμός, Σέντζος (46′ Δημητρούλης), Καραβιδές.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής, Γκαραγκούνης Δ., Λάζος, Καρακώστας Α., Καρατζιούνης Χ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Σ. (65′ Γκαραγκούνης Λ.), Πάσος, Γαλάνης, Μπαντής (70′ Καρακώστας Σ.), Τσακίρης.

Διατητική Τριπλέτα
Ευστρατίου, Καρολίδου, Μαματόπουλος.