Λίγο πάνω από τη βάση παίρνει ο Ζιντάν από τους οπαδούς της Ρεάλ

Σε μια δημοσκόπηση που έγινε οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης του έβαλαν μέσο όρο 5,8 τη φετινή σεζόν, ενώ οι μισοί από όσους ρωτήθηκαν θεωρούν ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ως το τέλος.

Σε δημοσκόπηση που έγινε για την εφημερίδα Marca οι οπαδοί της Ρεάλ κλήθηκαν να πάρουν θέση για την παρουσία του Ζιντάν στην ομάδα καθώς ο «Ζιζού» βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

Ο Γάλλος τεχνικός των Μαδριλένων παίρνει μέσο όρο λίγο πάνω από τη βάση καθώς βαθμολογείται με 5,8 από τους φίλους των Μερένγκες.

Επίσης το 51,2% που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση θεωρεί πως ο Ζιντάν θα βγάλει όλη τη σεζόν στον πάγκο. Το 31,2% εκτιμά ότι θα απολυθεί κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, ενώ το 17,5% δεν μπορεί να είναι σίγουρο για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Λίγο πάνω από τη βάση παίρνει ο Ζιντάν από τους οπαδούς της Ρεάλ

Πηγή: gazzeta.gr