Με τον Ολυμπιακό στο Λεβερκούζεν το ertsports: Το ρεπορτάζ του Μπάμπη Παπάζογλου (vid)

Με τον Ολυμπιακό στο Λεβερκούζεν το ertsports: Το ρεπορτάζ του Μπάμπη Παπάζογλου (vid)

Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ Μπάμπας Παπάζογλου βρίσκεται στη Γερμανία και σας μεταφέρει το κλίμα και το παρασκήνιο από την προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς ενάντια στη Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον δεύτερο αγώνα των playoffs του Champions League (24/02, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πιστεύουν πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στους Γερμανούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν στη “Μπάι Αρένα”.

Ο Μπάμπης Παπάζογλου βρέθηκε στην προπόνηση των Πειραιωτών, αφουγκράζεται τα όσα λένε στον σύλλογο του Πειραιά σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ελληνική ομάδα, θα πάει για την ανατροπή.

«Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του, πιστεύουν πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αρκεί να προηγηθούν στο σκορ. Αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και θα τους δώσει ώθηση, για μία σπουδαία ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει σπουδαία διπλά στις έδρες της Άστον Βίλα, της Πόρτο και του Άγιαξ, όπου πήρε και την πρόκριση για τα playoffs του Champions League».

Ο Μεντιλίμπαρ το πιστεύει σε μεγάλο βαθμό και μόνο τυχαία, δεν είναι η συγκεκριμένη δήλωσή του: «Να έχουμε το θάρρος που χρειάζεται να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να κλέψουμε πολλές μπάλες, να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή, γιατί αν τρέχεις πίσω από την μπάλα, τότε γίνεται πιο δύσκολο».

Δείτε το ρεπορτάζ του Μπάμπη Παπάζογλου:

Πηγή: ertsports.gr