Μοράτι: «Προσπάθησα να φέρω Καντονά και Τότι»

Ο 69χρονος Μοράτι, ο οποίος αποχώρησε από την Ίντερ το 2013 αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που που παρέμειναν ευσεβείς πόθοι.

“Η πρώτη σκέψη που έκανα αναλαμβάνοντας τον σύλλογο ήταν να φέρω στην Ίντερ τους Καντονά και Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Καντονά με τη κλωτσιά Κουνγκ Φου στον οπαδό της Κρίσταλ Πάλας αποφάσισε να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαντσίνι από την άλλη πλευρά δεν παραχωρούνταν από την Σαμπντόρια. Προσπάθησα να τους φέρω και τους δύο στην ομάδα. Ήταν Οκτώβριος του 1996 και πίστευα θα δημιουργούσαν ένα εκπληκτικό δίδυμο», τόνισε στην Corriere della Sera.

O πρώην “ισχυρός άνδρας” της Ίντερ αποκάλυψε πως αποπειράθηκε να φέρει στο Μιλάνο και τον εμβληματικό Φραντσέσκο Τότι.

“Βρισκόμουν στη Ρώμη το 2007 με τον πρόεδρο της Ρόμα Σένσι όταν συμφωνούσαμε για την μεταγραφή του Κίβου.

Τότε του είπα για τον Τότι. ‘Εάν τον παραχωρείς πες μου το ποσό’. Δίχως να το σκεφτεί απάντησε: ‘Όχι, ο Τότι θα μείνει εδώ. Ποτέ δεν θα τον πουλήσουμε’. Είχε δίκιο. Ο Τότι θα μπορούσε να κατακτήσει μαζί μας το τρεμπλ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης.

Άγριος στον αγωνιστικό χώρο όταν ήσουν εναντίον του, αλλά υπέροχος πριν και μετά το παιχνίδι”.