«Θα ήθελα να πω δύο πράγματα που είναι πολύ σημαντικά σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λάρισα.
Καταρχήν να τονίσω ότι ο Βόλος θα φιλοξενήσει όσους φιλάθλους θέλουν να έρθουν στην πόλη μας για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα από την πλευρά μας με τους φιλάθλους της Λάρισας, αλλά και με την ομάδα, πόσο μάλιστα με τη διοίκηση της ΑΕΛ που έχουν μία άριστη σχέση. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα.
Αντίπαλοι θα είμαστε 90 λεπτά στον αγωνιστικό πόνο. Δεύτερον, οι τιμές των εισιτηρίων σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Βόλος στους φιλοξενούμενους ήταν 20 και 30 ευρώ δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό, κρατάμε ίσες αποστάσεις προς όλους. Στο κομμάτι αυτό λοιπόν θα παρακαλούσα, τους δημοσιογράφους από τη Λάρισα και το Βόλο δεν υπάρχει κανένας φανατισμός, δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα, θα έχουμε μία άριστη συνεργασία με την αστυνομία, να φιλοξενήσουν, που ο Βόλος είναι μια φιλόξενη πόλη, να έρθουν να δούνε τον αγώνα και μετά να βγούνε στην παραλία να φάνε, να πιούνε ένα καφέ, να πιούνε ένα ποτό, να περάσουν όμορφα στην πόλη του Βόλου.
Καλώς να έρθουνε. Απλά η Διεύθυνση Μαγνησίας θα πρέπει κάποιους… Δεν θέλω να τους αποκαλέσω να φροντίσει, να απομακρύνει αυτά τα στοιχεία που προφανώς θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Να μην τσιμπήσουν οι φίλαθλοι της Λάρισας.
Το Πανθεσσαλικό είναι ένα φιλόξενο στάδιο, όπως και η πόλη του Βόλου, για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για τους φιλάθλους της Λάρισας. Καλώς να έρθουν».











