Νίκη-“ανάσα” για Ομορφοχώρι με “buzzer beater” Τζήμουλα!

Σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την σωτηρία στον 3ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, πήρε η Δόξα Ομορφοχωρίου, επικρατώντας της Δόξας Αρμενίου με 1 – 0, χάρη σε γκολ “buzzer beater” του Κώστα Τζήμουλα στο 90’+3′.

Την διαφορά στο +4 από την 13η θέση και την Ομόνοια που ηττήθηκε στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ, αύξησε η Δόξα Ομορφοχωρίου, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία της στην κατηγορία. Στον αντίποδα η ομάδα της Δόξας Αρμενίου αγνόησε την πρώτη της νίκη για ένα ακόμη παιχνίδι και με τους 2 βαθμούς η υπόθεση παραμονής είναι… χαμένη.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο έμπειρος επιθετικός του Ομορφοχωρίου στο 90’+3′, Κώστας Τζήμουλας, με όμορφο πλασέ στη κίνηση μετά από εξαιρετική πάσα του Φούκη στο κενό χώρο.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Δημήτρης Καραδημήτρης): Καραδημήτρης, Ψάρρας, Χατζόπουλος, Καψούρης, Γκόντα, Μπόλκας (46′ Φραντζέσκο), Κατσίκης, Σπανός, Αντωνόπουλος, Καμπανάς, Κωστόπουλος.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Κωσταρέλλος, Μπιζιώτας, Τσιόγκας, Κώτσιας (65′ Μπαϊράμης Ηλ.), Μπουφίκος, Κανάκης (55′ Μπουτακίδης Δ.), Φούκης, Παπαδόπουλος, Ντάμαλης, Τζήμουλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Χασιώτης Μπατζιανούλης.