Νίκη – “ανάσα” για τον Κεραυνό Δένδρων!

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Δένδρων που επικράτησε με 4 – 1 του Ολύμπυ Καρυάς, στην προσπάθεια που κάνει την φετινή σεζόν για παραμονή στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι που τελικά γνώρισαν την ήττα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι με την έναρξη του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στην επίτευξη τέρματος. Στο 19ο λεπτό ο Ορέστης Δάσσιος με σουτ από καλή θέση, έδωσε προβάδισμα στο σκορ και μοίρασε ελπίδα στην ομάδα του για την πρώτη νίκη μετά από την 25η Οκτωβρίου, όταν και είχε επιτευχθεί το τελευταίο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 35ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι με τον Βόραδα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαντρής που νικήθηκε από τον Καρακώστα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να το βάλουν κάτω οι γηπεδούχοι, που πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ισοφάρισαν με κοντινή προβολή του Γκάτη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ολική τους ανατροπή με σκόρερ τον Βόραδα στο 50ο λεπτό, ενώ απόσταση ασφαλείας έδωσε στο 64′ και πάλι ο Γκάτης με πλασέ στην κίνηση.

Διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Δένδρων έδωσε ο Τσούτσος, που με σουτ έξω από την περιοχή στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Νίτσα εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολύμπου Καρυάς.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας – Φάνης Μπατραλέξης): Κυριάκης, Σκριάπας, Καλέσης Αχ. (65′ Σδόγγος), Αγγελής, Κουτσογιάννης, Γκάτης, Τσούτσος, Βόραδας (85′ Τασιούλας), Γκαντρής, Καλέσης Απ., Μπακού (60′ Μαργαρίτης).

Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Τηγανής): Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Γ., Καραγκόγκος (70′ Αξούγκας), Στεργιούλας, Δάσσιος Χρ., Χάμος, Μανούσιος, Δάσσιος Κ. (70′ Κελέκης), Δημητρίου (50′ Καβαρατζής), Δάσσιος Ορ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Γιάντσης, Γκόγκος.